Mostrant els resultats de 1 a 10 de 353

25-02-2020 SUBVENCIONES DESTINADAS PROGRAMA DE FOMENTO DEL TRABAJO AUTÓNOMO

El plazo para la presentación de las solicitudes será iniciará al día siguiente al de la publicación de este extracto en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana y finalizará el 30 de septiembre de 2020. Con carácter adicional a este plazo general, las solicitudes deberán presentarse en el plazo de dos meses desde la fecha de inicio que conste en la declaración de alta en el Censo de obligados tributarios.

Publicación en el DOGV

Resolución de la subvención

Extracto de la resolución

18-11-2019 3ª Festa de la Encesa i Black Friday

El proper 29 de novembre celebrem a Silla l'esperada Festa de l'Encesa, una festa ja tradicional al nostre poble amb una gran varietat d'activitats per a grans i menuts i on encendrem tots els arbres i llums del nostre poble per donar la benvinguda a les Festes de Nadal A més, coincidint amb el mundialment conegut "Black Friday", més de cinquanta comerços del nostre poble participaran aquest dia en aquesta campanya i aprofitaran per encendre les llums dels seus aparadors. Durant aquest dia podrem gaudir de gran varietat de descomptes oferits pels nostres comerciants abans de que comence oficialment la campanya de Nadal. Aprofita aquest dia, gaudeix de totes les activitats que hem preparat, omplim de llum el nostre poble i adelantat a les compres de Nadal en el nostre comerç. Vos esperem!!!

12-11-2019 3ª Festa de la Encesa i Black Friday

El proper 29 de novembre celebrem a Silla l'esperada Festa de l'Encesa, una festa ja tradicional al nostre poble amb una gran varietat d'activitats per a grans i menuts i on encendrem tots els arbres i llums del nostre poble per donar la benvinguda a les Festes de Nadal

A més, coincidint amb el mundialment conegut "Black Friday", més de cinquanta comerços del nostre poble participaran aquest dia en aquesta campanya i aprofitaran per encendre les llums dels seus aparadors. Durant aquest dia podrem gaudir de gran varietat de descomptes oferits pels nostres comerciants abans de que comence oficialment la campanya de Nadal.

Aprofita aquest dia, gaudeix de totes les activitats que hem preparat, omplim de llum el nostre poble i adelantat a les compres de Nadal en el nostre comerç.

Vos esperem!!!

02-10-2019 Silla presenta la innovadora campanya de dinamització comercial «És temps del comerç de Silla»

Ahir, a la sala de plens, va tindre lloc, l'acte de presentació de la campanya «És temps del comerç de Silla», amb la presència de l'alcalde de Silla, Vicente Zaragozá Alberola; el president de la Comissió de Comerç Interior de la Cambra de Comerç, José Bernardo Noblejas, i la presidenta de comerç de l'Associació Empresarial de Silla, Mar Navarro. A l'acte van assistir nombrosos comerciants que van valorar positivament aquesta campanya i han manifestat la seua il·lusió en aquestes actuacions.
 

Aquesta campanya, en què les xarxes socials i les persones consumidores seran les protagonistes,  naix amb l'objectiu de dinamitzar el comerç local, fidelitzar els clients i crear sinergies entre el teixit comercial, associatiu i les administracions públiques.
 

L’alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, va destacar que «La campanya “És temps del comerç de Silla” és una campanya innovadora en què les xarxes socials, la tecnologia amb el mapa interactiu, el vídeo promocional i els tallers de sensibilització dels i les joves sobre el valor del comerç de proximitat tenen un paper central. La cooperació interadministrativa i amb l'Associació Empresarial de Silla és fonamental. Vull agrair especialment a la Cambra de Comerç que Silla haja estat un dels dos municipis triats en el programa de dinamització comercial.”

Després de l’acte també es va presentar el cartell de la 21a edició de la Fira de Sant Sebastià que se celebrarà el pròxim 24, 25 i 26 de gener.

02-10-2019 Campanya És temps del comerç de Silla

Hui comença la gran campanya de promoció comercial que l'Ajuntament de Silla ha dissenyat amb la col·laboració d'Aesi i Càmara València.

Durant el temps que dure la campanya, els ciutadans i ciutadanes de Silla, podran canviar els tiquets de compra dels més de 150 comerços adherits a la campanya per una gran varietat de regals directes, a més podran anar omplint el seu passaport del comerç amb un total de 10 comerços visitats, amb el qual podran participar en el sorteig d'un Ipad i de dos sopars per a dos persones.

I a més de tot açò podran fer-se una foto en algún comerç realitzant la seua compra, la qual hauran d'enviar a l'Ajuntament de Silla (missatge privat facebook, correu o whatsapp) qui la publicarà al Facebook, aquella foto que aconseguixca més "Likes" guanyarà un viatge per a dos persones a Marina d'or.

No ho dubtes i participa. Compra al comerç de Silla!!

24-09-2019 5ª Fira Outlet Comerç de Silla

El proper 28 de setembre el comerç de Silla celebra la ja tradicional Fira Outlet, que enguany celebra la seua 5ª edició.

Al carrer Castell i en horari de 9 a 14 h podreu gaudir de fantàstiques ofertes i promocions que han preparat els comerços participants

No vos ho podeu perdre. Vos esperem

23-09-2019 Escola de Comerç 2019. Innovació en el comerç, una oportunitat per atraure i fidelitzar clients

Torna l' Escola de Comerç de Silla. Per començar el segon semestre tindrem el taller "Innovació en el comerç, una oportunitat per atraure i fidelitzar clients".

L' objectiu d'aquesta jornada es donar a coneixer una sèrie de ferramentes innovadores que et permetran gestionar el teu negoci amb una clara orientació als clients que es pretenen captar o fidelitzar.

Durant aquesta jornada es ficaran en pràctica aquestes ferramentes amb el fi d' interioritzar-les i arribar a exercitar-les de mode creatiu i natural.

MÉS INFORMACIÓ i INSCRIPCIONS

AFIC - Ajuntament de Silla
C/ Llibertat, 2 · P4623200E· 46460 Silla · 961219795 · ades@silla.es