Una de les prioritats de l’Ajuntament de Silla eé oferir als joves alternatives laborals, i facilitar l’adquisició d’experiència laboral, per la qual cosa ha apostat de forma decidida pel programa AVALEM JOVES del SERVEF, fins a aconseguir 663.401,76 euros de subvenció del Servef i ser el primer municipi per nombre d’habitants que destina a aquest fi.

Hui l’Alcalde de Silla, Vicente Zaragoza, també com a responsable d’Ocupació, ha donat la benvinguda als 42 joves que s’incorporen el dia 28 de juliol a l’Ajuntament per un període d’un any. L’alcalde ha ressaltat que és un fet històric per aquest municipi, que tants joves de tan diversa formació i experiència s’incorporen a treballar a l’Ajuntament amb un contracte d’un any, Cal que l’Administració faça aquest gran esforç per donar oportunitats laborals als joves i posar en valor el seu talent. A més els joves comptaran amb una tutora laboral per millorar la seua empleabilitat, fomentar les seus habilitats i aconseguir la seua posterior inserció laboral en les empreses.

Els joves treballadors cobriran llocs en les diferents àrees de gestió municipal: serveis social, animació ciutadana, policia local, medi ambient, normalització lingüística, promoció econòmica, joventut, educació i atenció al ciutadà.

Els perfils professionals son variats dels quals 12 llocs seran per a titulats i 30 per oficis. Entre les titulacions s’incorporen: periodistes, arquitectes, professors, psicòlegs, administració i direcció d’empreses, Dret, cicles formatius d’administració i finances, animació sociocultural i turisme. El personal d’oficis cobriran els llocs de jardiners, obrers, conserges, ajudants d’electricistes i personal de neteja

Aquesta iniciativa mostra el compromís de Corporació local pels joves, l’ocupació i la millora de la realitat social.