Mostrando los resultados de 41 a 50 de 353

25-06-2018 IV FERIA OUTLET

Ayuntamiento de Silla pone en marcha una nueva edición de la Feria Outlet.

Te esperamos el próximo dia 30 de junio en el parquing de la plaza de la Iglesia de 9 a 14 horas dónde encontrarás grandes ofertas a precios inmejorables.

08-06-2018 Ruta de la Tapa 2018

Durant els dies 8, 9 i 10 i 15, 16 i 17 de juny celebrem a Silla la ja tradicional Ruta de la Tapa, on podrem gaudir dels millors sabors de les tapes preparades amb molta cura per alguns dels bars i restaurants de la nostra població. A més vota per la teua tapa perferida i participa en el sorteig d´un sopar al establiment guanyador.

01-06-2018 Summer Shopening Night

El dia 1 de juny es celebra la ja tradicional Summer shopening night, on alguns dels comerços de Silla romandràn oberts fins les 00.00 h de la nit on podrem gaudir de promocions i ofertes especials acompanyats, de bona música, cocktails i bon ambient.

01-06-2018 GRAN PARTICIPACIÓ EN LA CAMPANYA “ÉS PRIMAVERA AL COMERÇ DE SILLA”

La campanya de promoció del comerç de Silla organitzada per l’Ajuntament de Silla amb col·laboració amb l’AESI ha segut un èxit de participació, tant pel que fa als comerços participants amb 131 comerços adherits com pel que fa als consumidors.

 

En el marc d’aquesta campanya s’han repartit 3.300 regals directes per les compres realitzades als comerços participants. Els regals han estat molt variats: plantes, tasses, samarretes, borses de compra, borses tèrmiques, entrades a la piscina coberta i d’estiu, entrades al teatre municipal a les noves instal·lacions Carmen Valero, obridors, agendes, carpetes, calendaris, auriculars entre altres.

 

La campanya és va iniciar el 10 d’abril finalitzant en maig, per promoure i animar les compres als comerços locals, així com difondre els avantatges que ofereix comprar al comerç Silla. Per aquest motiu, els comerços participants han lluït uns adhesius situats a l’entrada del local en forma de flor amb les raons per comprar al comerç de proximitat de Silla i qui són els comerços participants.

 

Des de l’Ajuntament de Silla, a través del Servei de Promoció Econòmica aDES s’està molt satisfet de l’acceptació d’aquesta acció promocional, i es continuarà unint esforços en activitats semblants per enfortir i vertebrar l’activitat econòmica del municipi.

15-05-2018 I ENCONTRE EMPRESARIAL DE SILLA

Un espai on l'empresariat del Polígon de l'Alteró podrà coneixer: - Els projectes municipals sobre el polígon - L'estudi elaborat per la Universitat Politècnica de València - Les empreses del polígon, crear una xarxa de contactes i sergies amb elles.

18-04-2018 Campanya Dia de la Mare

Amb motiu del Dia de la Mare, Aesi amb la col.laboració de l´Ajuntament de Silla, ha organitzat una gymcana. Per poder participar només s´ha de comprar al comerç locals i presentant el justificant de compra superior a 20 €, es triarà un sobre que contindrà un regal directe. Hi han més de 50 regals

18-04-2018 Pel dia del llibre, Contacontes!

Amb motiu del dia del llibre el proper 23 d´abril, els xiquets i xiquetes del nostre poble podràn gaudir a les tres papereries de Silla, Fortuny, Paperería Riera i Imprimax, del contacontes Vicent Cortés, a més per la compra d´un llibre es regalarà una rosa