Mostrando los resultados de 351 a 353 de 353

16-06-2011 CAMPANYA DE PROMOCIÓ

Des de la Regidoria de Comerç del Ajuntament de Silla i l’Associació Empresarial de Silla (AESI), continuem treballant per impulsar el comerç del municipi de Silla.

Per aquest motiu, hem dissenyat una campanya d’animació i dinamització comercial per a reactivar el consum, anomenada "LIMIT 5 HORES" els millors productes als millors preus. Campanya a realitzar el dissabte 25 de juny de 2011 de 9 a 14 hores al C/ Castell (peatonal).
La campanya consisteix en reunir el comerç local en un mateix espai per posar a la venda productes dels establiments comercials a preus que no tindràn competència PREUS INSÓLITS i que sols estaran aquestos preus durant la realització de la campanya.

A més comptarem amb activitats infantils per als més menuts per facilitar les compres als consumidors.

 

16-06-2011 CAMPAÑA DE PROMOCIÓN

Desde la Concejalia de Comercio del Ayuntamiento de Silla y la Asociación Empresarial de Silla (AESI), continuamos trabajando para impulsar el comercio del municipio de Silla.

Por este motivo, hemos diseñado una campaña de animación y dinamización comercial para reactivar el consumo, bajo el título "Límit 5 hores" el sábado dia 25 de junio de 2011, de 9 a 14 horas.
 

 

La campaña consiste en reunir en un mismo espacio al comercio local, en el local situado en la C/ Castell de las dependencias de la Nau de la Cultura del Ayuntamiento de Silla, aprovechando la celebración del mercado ambulante.

Poner a la venta productos de los establecimientos participantes a precios que no tendran competencia "PRECIOS INSÓLITOS", que solo se encontraran a ese precio durante el limite de 5 horas que dura esta campaña.

Además contaremos con actividades de animación infantil para los mas pequeños facilitando asi las compras a los consumidores.
 

08-04-2011 CAMPANYA DEL DIA DE LA MARE

Amb motiu de la celebracio del Dia de la Mare, el pròxim 1 de maig, l’Ajuntament a través de les Regidories de Promoció Comercial i Ocupació junt a l’Associació Empresarial de Silla (AESI), han organitzat una campanya d’animació i promoció comercial, sota el lema, "Dia de la Mare. Perquè tu t’ho mereixes", que culminarà el dia 28 d’abril en activitats infantils.

Del 8 al 27 d’abril, per fer les compres en els establiments comercials de la població, aconseguiràs un tiquet i podràs participar en els tallers que es realitzaran el dia 28 d’abril d’ 11:00 a 14:00 hores a la Plaça del Poble.

Es realitzaran els següents tallers:

- Taller de flors
- Taller de modelatge d’argila
- Taller de marcs
- Taller pintar amb ceres

Els xiquets/es que ho desitgin podran gravar un missatge per felicitar a la seua mare, que després serà emès per la TV local, Telehorta.

I també comptarem amb un castell inflable que fara les delícies dels mes menuts.


Totes aquestes activitats estaran tutoritzades pels alumnes del Taller de Formació per a la Contractació d’Animador Turístic

 

07-04-2011 CAMPAÑA DEL DIA DE LA MADRE

Con motivo de la celebración del Dia de la Madre, el Ayuntamiento de Silla a través de las Concejalias de Promoción Comercial y Ocupación junto con la Asociación Empresarial de Silla (AESI), han organizado una campaña de animación y promoción comercial bajo el lema: "Dia de la Mare. Perquè tu t’ho mereixes", que culminara el dia 28 de abril en actividades infantiles.
Del 8 al 27 de abril, por hacer las compras en los establecimientos comerciales de la población, conseguirás un ticket y podrás participar en los talleres que se realizaran el dia 28 de abril de 11:00 a 14:00 horas a la Plaça del Poble.

Se realizaran los siguientes talleres:

- Taller de flores.

- Taller de modelado de arcilla

- Taller de marcos

- Taller de pintar con ceras

Los niñ@s que lo deseen podrán grabar un mensaje para felicitar a su madre, que después serà emitido por la TV local, Telehorta.

Y también contaremos con un castillo hinchable que hara las delicias de los mas pequeños.

Todas estas actividades estarán tutorizadas por los alumnos del Taller de Formación para la Contratación de Animador turístico.

 

14-03-2011 Horari excepcional 18 de març

Amb motiu de l’acumulació dels dies festius, 18, 19 i 20 de març es va sol·licitar a la Conselleria d’Indústria, Comerç i Innovació la possibilitat de canviar el dia 3 de juliol (festiu hàbil per a la pràctica comercial), per el divendres 18 de març, de tal manera que els comerços de la localitat de més de 150m2 puguen obrir els seus establiments al públic.

Més informació

 

14-03-2011 Horario excepcional 18 de marzo

Con motivo de la acumulación de los días festivos, 18, 19 y 20 de marzo se solicitó a la Consellería de Industria, Comercio e Innovación la posibilidad de cambiar el dia 3 de julio (festivo hábil para la práctica comercial), por el viernes 18 de marzo, de tal manera que los comercios de la localidad de más de 150m2 puedan abrir sus establecimientos al público.

Más información

11-03-2011 CAMPANYA DEL DIA DEL PARE

Amb motiu de la celebració del dia de Sant Josep, Dia del Pare, l’Ajuntament de Silla a través de la Regidoria de Promoció Comercial i l’Associació Empresarial de Silla han organitzat una campanya d’animació i promoció comercial, en la qual participaran tots els comerços de la localitat.


El 16 de març a les 17:00h al C/ Castell s/n (front l’Agència d’Innvació Comercial de Silla), es realitzaran tallers de manualitats, on els xiquets, presentant un tiquet de compra per valor superior a 10€ (5€ per a forns i pastisseries) de qualsevol comerç de la localitat, podran fer-se una foto en un decorat realitzat per a l’ocasió i elaborar un marc de fotos amb material reciclat que podran regalar a son pare.A més dels tallers es duran a terme diversos jocs tradicionals

Totes aquestes activitats estaran tutoritzades pels alumnes del Taller de Formació per a la Contractació d’Animador Turístic