Mostrando los resultados de 21 a 30 de 353

12-03-2019 Comencen les Falles 2019 a SIlla

Comencen les Falles a Silla, i els carrers s´omplin de color, de música, del soroll dels petards, del color dels monuments.

Ix a gaudir d´aquestes festes i compra al comerç de Silla.

Perque el Comerç de Silla et dona vida!!

11-03-2019 Dia del Pare: Tu sempre seràs el meu Superheroi

L´Afic de l´Ajuntament de Silla junt a Aesi et convida a participar en la campanya comercial del dia del Pare. Compra, menja i gaudeix als comerços adherits a la campanya i participa en el sorteig d´un cap de setmana en familia a Marina d´Or.

Podràs participar del 6 al 19 de març, i el número guanyador sera el que coincideixca amb les 4 últimes xifres del sorteig de la ONCE del dia 19 de març.

Pots trobar el regalet que hi busques al comerç del teu poble, perquè el comerç de Silla et dona vida, i perquè el nostre pare sempre serà el nostre Superheroi.

05-03-2019 Primera sessió de l´Escola de Comerç 2019

Prop de 50 empresaris han participant en el taller "Nova eina de màrqueting per al comerç: WhatsApp" que l'Ajuntament realitza dins de l´Escola de Comerç 2019.
En aquesta jornada els participants han aprés a conéixer les característiques i avantatges/desavantatges de Whatsapp i la seua competència (*Line, Telegram, *Wechat i *Snapchat), han descobert el seu funcionament i com usar-lo per a complir amb la Llei de Protecció de Dades de Carácter General, les diferències entre grups i llistes de difusió i la importància de tindre una estratègia definida. A més de la teoria han vist exemples i han realitzat exercicis pràctics.

La jornada ha estat valorada molt positivament per els assistents, que han participat activament en el taller amb els seus dubtes i inquietuds.

Continuem preparant la propera sessió que tindrà lloc al mes d´abril.

19-02-2019 L' AGÈNCIA AFIC DE L' AJUNTAMENT DE SILLA POSA EN MARXA L'ESCOLA DE COMERÇ DE 2019

DIA: 5 de març de 2019
HORA: 15 - 17 hores
LLOC: Saló de Plens
*Es requereix inscripció prèvia*

Seguint amb la línea de trreball de poder oferir una formació contínua als comerços de la localitat, l'Agència AFIC de l'Ajuntament de Silla posa en marxa l'Escola de Comerç per a l'any 2019.

L'Agència AFIC és un servei d'aDES que ofereix un assessorament i suport tècnic, a tots els comerciants i emprenedors de la localitat.

El proper 5 de març s'impartirà el taller "Nova eina de màrqueting per al comerç: WhatsApp" on aprendrem a conéixer les característiques i avantatges/desavantatges de Whatsapp i la seua competència (*Line, Telegram, *Wechat i *Snapchat), descobrirem el seu funcionament i com usar-lo per a complir amb la Llei de Protecció de Dades de Carácter General, conéixerem les diferències entre grups i llistes de difusió i entendrem la importància de tindre una estratègia definida. A més de la teoria veurem exemples i realitzarem exercicis pràctics.

Més informació

aDES- Agencia de Desenvolupament Econòmic de Silla
C/ Llibertat, 2 · 961219795 · ades@silla.es

 

 

19-02-2019 Escola de comerç 2019.

DIA: 5 de març de 2019

HORA: 15 - 17 hores

LLOC: Saló de Plens

*Es requereix inscripció prèvia*

Seguint amb la línea de trreball de poder oferir una formació contínua als comerços de la localitat, l'Agència AFIC de l'Ajuntament de Silla posa en marxa l'Escola de Comerç per a l'any 2019. L'Agència AFIC és un servei d'aDES que ofereix un assessorament i suport tècnic, a tots els comerciants i emprenedors de la localitat. El proper 5 de març s'impartirà el taller "Nova eina de màrqueting per al comerç: WhatsApp" on aprendrem a conéixer les característiques i avantatges/desavantatges de Whatsapp i la seua competència (*Line, Telegram, *Wechat i *Snapchat), descobrirem el seu funcionament i com usar-lo per a complir amb la Llei de Protecció de Dades de Carácter General, conéixerem les diferències entre grups i llistes de difusió i entendrem la importància de tindre una estratègia definida. A més de la teoria veurem exemples i realitzarem exercicis pràctics.

Més informació aDES- Agencia de Desenvolupament Econòmic de Silla C/ Llibertat, 2 · 961219795 · ades@silla.es

13-02-2019 14 de febrer. Sant Valentí 2019

El comerç de Silla et dona vida. Aquest 14 de febrer per Sant Valentí compra a Silla.

08-02-2019 AJUDES PER AL FOMENT DEL TREBALL AUTÒNOM

OBJECTE

Atorgar una subvenció en concepte de renda de subsistència a les persones desocupades que accedeixen a la seua ocupació a través de la creació d’activitat empresarial independent com a personal autònom en projectes innovadors.

PERSONES BENEFICIÀRIES

Persones desocupades que es constituïsquen en personal treballador autònom.

Queden excloses les persones sòcies de societats mercantils, cooperatives, societats civils i laborals, així com personal membre de comuntiats de béns i personal autònom col·laborador.

CONDICIONS PER A LA CONCESSIÓ DE LA SUBVENCIÓ

 • Haver iniciat l’activitat autònoma a partir de l’1 de gener de 2019.
 • Estar inscrit com a demandant d’ocupació en el SERVEF fins a l’inici de l’activitat.
 • Figurar d’alta en el Cens d’Obligats Tributaris i en el RETA abans de presentart la sol·licitud.
 • No haver figurat en el RETA en els 6 mesos anteriors a l’inici d’activitat.
 • Desenvolupar l’activitat de forma independent.
 • No haver sigut persona beneficiària en els 3 exercicis anteriors de subvencions del SERVEF per constitució com a autònom.
 • El projecte ha de tindre caràcter innovador i reunir condicions de viabilitat tècnica, econòmica i financiera i es necessitarà informe de qualsevol entitat inclosa en el mapa d’entitats de l’ecosistema emprenedor de la CV.

QUANTITAT DE LA SUBVENCIÓ

 1. Persones desocupades en general: 2.500€.
 2. Persones desocupades menors de 30 anys o majors de 45 anys: 3.000€.
 3. Persones desocupades amb diversitat funcional: 3.500€.
 4. Dones desocupades víctimes de la violència sobre la dona: 4.500€.

Els imports de les lletres 1 ,2 i 3 s’incrementaran en 500€ en el cas de dones.

TERMINI DE PRESENTACIÓ

El termini per a presentar les sol·licituds finalitzarà l’1 d’octubre de 2019 amb caràcter general.

Les sol·licituds hauran de presentar-se en el termini de 2 mesos des de la data d’inici que conste en la declaracio d’alta en el Cens d’Obligats Tributaris.

18-01-2019 Fira de Sant Sebastià 2019

Aquest cap de setmana 18, 19 i 20 de gener es celebra a Silla la 20ª edició de la Fira de Sant Sebastià. Durant tot el cap de setmana podrem gaudir dels comerços i associacions del poble, així com dels comerços visitants, degustar les millors tapes a la zona gastronòmica i participar en totes les activitats que s´han preparat. El diumenge, dia de Sant Sebastià, Patró del poble de Silla, es celebrarà la tradicional processó a la plaça, la qual està considerada la processó més curta del estat espanyol.

18-01-2019 PROGRAMA D'AJUDES A PIMES

AVALEM ARTESANIA http://www.gva.es/va/inicio/procedimientos?id_proc=382
EMPRENEM COMERÇ http://www.gva.es/va/inicio/procedimientos?id_proc=15256
AVALEM COMERÇ http://www.gva.es/va/inicio/procedimientos?id_proc=29
Des del 21 de gener fins a  4 de febrero de 2019

Enllaç DOGV
http://www.dogv.gva.es/resultat-dogv?signatura=2018/11990&L=0

17-01-2019 Fira de Sant Sebastià. Silla 2019

Aquest cap de setmana 18, 19 i 20 de gener es celebra a Silla la 20ª edició de la Fira de Sant Sebastià.

Durant tot el cap de setmana podrem gaudir dels comerços i associacions del poble, així com dels comerços visitants, degustar les millors tapes a la zona gastronòmica i participar en totes les activitats que s´han preparat.

El diumenge, dia de Sant Sebastià, Patró del poble de Silla, es celebrarà la tradicional processó a la plaça, la qual està considerada la processó més curta del estat espanyol.

Us desitjem que gaudiu molt de la nostra fira