Mostrando los resultados de 1 a 10 de 353

25-02-2020 SUBVENCIONS DESTINADES PROGRAMA FOMENT TREBALL AUTÓNOM

El termini per a la presentació de sol·licituds s'iniciará l'endemà de la publciació de l'extracte d'aquesta resolució en el DOGV i finalitzarà el 30 de setembre de 2020. Amb caràcter addicional a aquests termini general, les sol·licituds hauran de presentar-se en el termini de dos mesos des de la data d'inici que conste en la declaració d'alte en el cens d'obligtas tributaris.

Publicación en el DOGV

Resolución de la subvención

Extracto de la resolución

13-01-2020 REBAIXES D'HIVERN 2020

Disfruteu i compteu amb ells per a les vostres compres.

El comerç de proximitat en aquests moments vol dir molt més, vol dir que, està a prop, sense baixar de la vorera, ni haver d'agafar vehicles motoritzats públics o privats, pagant els impostos i creant teixit econòmic i social que dóna vida al nostre municipi.

 

13-01-2020 PROGRAMA D'AJUDES A PIMES

EMPRENEM COMERÇ

Establiment comercial amb un nou titular o la implantació d’una activitat comercial en un local en què, amb anterioritat, s’haja exercit activitat econòmica. L’establiment haurà d’obrir-se al públic entre l’1 de febrer i el 30 de setembre de 2020.

L’ajuda a concedir per sol·licitant serà de fins al 50% amb el límit de 10.000,00 euros, sense que les despeses de lloguer superen els 5.000 euros.

Accions susceptibles de suport

 • Estudis de viabilitat, factibilitat comercial, distribució, il·luminació, estalvi energètic i disseny de l’establiment.
 • Despeses de gestoria, notaria i registres necessaris per a la constitució de l’empresa o per a l’inici de l’activitat en l’establiment comercial i, a més, si és el cas, en línia.
 • Despeses de lloguer de local ocasionades fins al 30/09/2020.

AVALEM COMERÇ

Ajudes per incrementar la competitivitat, la innovació i la qualitat en les pimes.

L’ajuda a concedir per sol·licitant serà de fins al 50% amb el límit de 20.000 euros.

 

Accions susceptibles de suport

 • Es consideraran susceptibles de suport les inversions en equipament per a l’establiment comercial i la implantació de la venda en línia segura o la integració d’aquesta plataforma en línia de comerç electrònic. En aquestos casos es consideraran susceptibles les aplicacions informàtiques i les despeses derivades de la creació d’una pàgina web, sempre que estiga vinculada a l’establiment.
 • La inversió aprovada no ha de ser inferior a 3.000 euros.
 • Actuacions efectuades des de l’1 de gener de 2020 fins al 31 d’octubre de 2020.

 

III. AVALEM ARTESANIA

Les ajudes es destinaran a finançar la professionalització del sector i les despeses a realitzar en la promoció i comercialització dels productes realitzats per les pimes artesanes amb domicili social a la Comunitat Valenciana.

L’ajuda a concedir per sol·licitant serà de fins al 50% amb el límit de 5.000 euros. En el cas en què l’artesà o artesana participe en un certamen fora del territori espanyol i sol·licite suport per a això, aquest límit serà de 7.500 euros.

Accions susceptibles de suport

 • Participació com a expositor o expositora en certàmens firals, incloent-hi els realitzats fora de la Comunitat Valenciana, de caràcter predominant artesà. Es consideraran susceptibles de suport les despeses de lloguer d’espai i d’estand, muntatge, desmuntatge, decoració i retolació d’aquest.
 • Despeses derivades de la protecció, el disseny o la marca del producte, així com les d’incorporació del disseny en la definició i l’execució del producte.
 • Confecció i edició de catàlegs de producte, en qualsevol suport, inclòs el cost de l’allotjament en el web, si és el cas.
 • Accions de promoció de producte, a través de qualsevol mitjà promocional.
 • Assistència a cursos especialitzats de formació en disseny, qualitat i especialització en el seu ofici, segons la seua activitat artesana, organitzat per entitats formatives, independentment del lloc en què es realitzen. Es consideren susceptibles de suport únicament les despeses de matrícula i altres conceptes generats per l’entitat organitzadora.

 

NOTA: Aquesta circular és un resum. En qualsevol cas la versió vàlida és l’Ordre 22/2018, de 22 de novembre, de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions en matèria de comerç, consum i artesania i la Resolució de 17 de desembre de 2019, de la directora general de Comerç, Artesania i Consum, per la qual s’efectua la convocatòria anticipada per a l’exercici 2020 de les ajudes en matèria de comerç, consum i artesania (DOGV núm. 8705, de 26/12/2019).

 

 

18-11-2019 3ª Festa de la Encesa i Black Friday

El proper 29 de novembre celebrem a Silla l'esperada Festa de l'Encesa, una festa ja tradicional al nostre poble amb una gran varietat d'activitats per a grans i menuts i on encendrem tots els arbres i llums del nostre poble per donar la benvinguda a les Festes de Nadal A més, coincidint amb el mundialment conegut "Black Friday", més de cinquanta comerços del nostre poble participaran aquest dia en aquesta campanya i aprofitaran per encendre les llums dels seus aparadors. Durant aquest dia podrem gaudir de gran varietat de descomptes oferits pels nostres comerciants abans de que comence oficialment la campanya de Nadal. Aprofita aquest dia, gaudeix de totes les activitats que hem preparat, omplim de llum el nostre poble i adelantat a les compres de Nadal en el nostre comerç. Vos esperem!!!

12-11-2019 3ª Festa de la Encesa i Black Friday

El proper 29 de novembre celebrem a Silla l'esperada Festa de l'Encesa, una festa ja tradicional al nostre poble amb una gran varietat d'activitats per a grans i menuts i on encendrem tots els arbres i llums del nostre poble per donar la benvinguda a les Festes de Nadal

A més, coincidint amb el mundialment conegut "Black Friday", més de cinquanta comerços del nostre poble participaran aquest dia en aquesta campanya i aprofitaran per encendre les llums dels seus aparadors. Durant aquest dia podrem gaudir de gran varietat de descomptes oferits pels nostres comerciants abans de que comence oficialment la campanya de Nadal.

Aprofita aquest dia, gaudeix de totes les activitats que hem preparat, omplim de llum el nostre poble i adelantat a les compres de Nadal en el nostre comerç.

Vos esperem!!!

02-10-2019 Silla presenta la innovadora campanya de dinamització comercial «És temps del comerç de Silla»

Ahir, a la sala de plens, va tindre lloc, l'acte de presentació de la campanya «És temps del comerç de Silla», amb la presència de l'alcalde de Silla, Vicente Zaragozá Alberola; el president de la Comissió de Comerç Interior de la Cambra de Comerç, José Bernardo Noblejas, i la presidenta de comerç de l'Associació Empresarial de Silla, Mar Navarro. A l'acte van assistir nombrosos comerciants que van valorar positivament aquesta campanya i han manifestat la seua il·lusió en aquestes actuacions.
 

Aquesta campanya, en què les xarxes socials i les persones consumidores seran les protagonistes,  naix amb l'objectiu de dinamitzar el comerç local, fidelitzar els clients i crear sinergies entre el teixit comercial, associatiu i les administracions públiques.
 

L’alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, va destacar que «La campanya “És temps del comerç de Silla” és una campanya innovadora en què les xarxes socials, la tecnologia amb el mapa interactiu, el vídeo promocional i els tallers de sensibilització dels i les joves sobre el valor del comerç de proximitat tenen un paper central. La cooperació interadministrativa i amb l'Associació Empresarial de Silla és fonamental. Vull agrair especialment a la Cambra de Comerç que Silla haja estat un dels dos municipis triats en el programa de dinamització comercial.”

Després de l’acte també es va presentar el cartell de la 21a edició de la Fira de Sant Sebastià que se celebrarà el pròxim 24, 25 i 26 de gener.

02-10-2019 Campaña És temps del comerç de Silla

Hui comença la gran campanya de promoció comercial que l'Ajuntament de Silla ha dissenyat amb la col·laboració d'Aesi i Càmara València.

Durant el temps que dure la campanya, els ciutadans i ciutadanes de Silla, podran canviar els tiquets de compra dels més de 150 comerços adherits a la campanya per una gran varietat de regals directes, a més podran anar omplint el seu passaport del comerç amb un total de 10 comerços visitats, amb el qual podran participar en el sorteig d'un Ipad i de dos sopars per a dos persones.

I a més de tot açò podran fer-se una foto en algún comerç realitzant la seua compra, la qual hauran d'enviar a l'Ajuntament de Silla (missatge privat facebook, correu o whatsapp) qui la publicarà al Facebook, aquella foto que aconseguixca més "Likes" guanyarà un viatge per a dos persones a Marina d'or.

No ho dubtes i participa. Compra al comerç de Silla!!

 

24-09-2019 5ª Fira Outlet Comerç de Silla

El proper 28 de setembre el comerç de Silla celebra la ja tradicional Fira Outlet, que enguany celebra la seua 5ª edició.

Al carrer Castell i en horari de 9 a 14 h podreu gaudir de fantàstiques ofertes i promocions que han preparat els comerços participants

No vos ho podeu perdre. Vos esperem

23-09-2019 Escola de Comerç 2019. Innovació en el comerç, una oportunitat per atraure i fidelitzar clients

Torna l' Escola de Comerç de Silla. Per començar el segon semestre tindrem el taller "Innovació en el comerç, una oportunitat per atraure i fidelitzar clients".

L' objectiu d'aquesta jornada es donar a coneixer una sèrie de ferramentes innovadores que et permetran gestionar el teu negoci amb una clara orientació als clients que es pretenen captar o fidelitzar.

Durant aquesta jornada es ficaran en pràctica aquestes ferramentes amb el fi d' interioritzar-les i arribar a exercitar-les de mode creatiu i natural.

MÉS INFORMACIÓ i INSCRIPCIONS

AFIC - Ajuntament de Silla
C/ Llibertat, 2 · P4623200E· 46460 Silla · 961219795 · ades@silla.es